Gereedschapskist kopen? Wij zetten de beste gereedschapskisten voor je op een rij

  • rogier
  • maart 5, 2021
  • Comments Off
de beste gereedschapskisten voor je op een rij

Ben je een professionele klusser of een gedreven amateur klusjesman? En heb je een werkplaats thuis? Dan mag er in je werkplaats thuis natuurlijk geen goede gereedschapskist ontbreken. De fanatieke doe-het-zelver kan namelijk niet zonder een handige gereedschapskist met daarin de juiste materialen en gereedschappen. Maar wat zijn de vijf beste gereedschapskisten die je vandaag de dag kunt kopen? In dit artikel zetten we de ons inziens beste gereedschapskisten voor je op een rij.

1. Tresko gereedschapskoffer

Een van de meest complete gereedschapskisten die je tegenwoordig voor je werkplaats thuis kunt koen, is de 735-delige Tresko gereedschapskoffer. Deze gereedschapskist wordt geleverd met honderden gereedschappen, accessoires en onderdelen die je als allround klusser nodig hebt. Deze gereedschapskist is een trolley, die je als koffer gemakkelijk kunt verrijden. Verder is de Tresko gemaakt van lichtgewicht aluminium en daardoor niet overdreven zwaar. Fijn is ook dat de Tresko gemakkelijk in de kofferbak van je auto past. Deze gereedschapskist heeft onder meer ringsteeksleutels, een kniptang, een combinatietang, hamers, zagen, (magnetische) schroevendraaiers, een lijmpistool, verlengkabels, schroeven, bouten, moeren en hexsockets en bougiedoppen.

TRESKO 735-delig – Gereedschapskoffer – Inclusief gereedschap via Bol.com

2. Makita handgereedschapset

Een fraaie gereeedschapset voor thuisklussers en vakmannen is de 227-delige Makita P-90532 handgereedschapset. De stevige Makita-koffer bevat een breed assortiment aan handig sleutelgereedschap en bijhorende accessoires. Denk aan diverse soorten sleutels, zoals een inbussleutels met verlengstukken, bougiesleutels, adapters voor doppen en cardankoppelingen. De Makita P-90532 is dan ook een ideale zet voor bijvoorbeeld loodgieters, allround klusjesmannen of fietsenmakers!

Makita P-90532 Handgereedschapset – 227 delig – via Bol.com

3. Benson gereedschapskar

Voor de echt fanatieke klussers die mobiel willen zijn, is de Benson gereedschapskar een uitkomst. Deze verrijdbare gereedschapskar is gevuld met 753 handgereedschappen en toebehoren, die onderverdeeld zijn in zeven schuifladen. Deze kar weegt, gevuld met gereedschap, zo’n 64 kilogram, maar is uiterst mobiel en wendbaar. Qua gereedschappen zitten er in het assortiment onder meer een combinatietang, een punttang, een waterpomptang, een griptang, diverse schroevendraaiers en hamers, snelbinders, zekeringen, ringratelsleutels en nog veel meer handige gereedschappen voor de professionele doe-het-zelver.

BENSON – Gereedschapskar Gevuld met Gereedschap – via Bol.com

4. Kraftwerk gereedschapskoffer

Een prachtige gereedschapskoffer is de drielaagse Kraftwerk 1050. De koffer is gemakkelijk te tillen en bestaat uit 228 stuks gereedschapstools. Zowel beroepsklussers als handige doe-het-zelvers zullen van de Kraftwerk gereedschapskoffer veel plezier gaan beleven. Naast standaard gereedschappen als schroevendraaiers, tangen en dopsleutels valt de Kraftwerk op door handige toebehoren als een LED-zaklamp, een waterpas, een schuifmaat en rolbandmaat en een RVS schraper.

Kraftwerk 1050 Gereedschapskoffer – 228-delig – via Bol.com

4. Robust RBHS-0004 greedschapskar

Een andere fijne en betrouwbare gereedschapskar is de Robust RBHS-0004. Deze robuuste gereedschapswagen van 79 kilo, heeft net als de Benson zeven schuifladen. In de kar vind je een 392-delige set gereedschappen, zoals een doppenset, inbussleutels, diverse soorten schroevendraaiers, veilen en tangen.

Gereedschapswagen Gevuld Robust RBHS-0004 7 Laden 392 Delig via Bol.com

Previous «
Next »