Juridisch probleem met klussen

  • Klusjes
  • januari 12, 2018
  • Comments Off

Ben je zelf aan het klussen geweest maar kwam je er niet uit? De kans is groot dat je dan iemand alles voor je op laat knappen. Misschien ken je iemand met een bedrijfje bij je in de buurt die alles voor een nette prijs op kan knappen. Het lijkt allemaal geheel naar wens te verlopen, maar na verloop van tijd kom je er achter dat je veel te veel hebt betaald en dat de kwaliteit die is geleverd veel minder is dan is afgesproken. Het kan zelfs voorkomen dat er meer schade is dan voor de klus was geklaard. Op dat moment is het van belang contact op te nemen met het bedrijf dat bij je aan het klussen was. Als zij geen reactie geven, dan kun je een aangetekende brief sturen en als er ook dan geen reactie komt kun je een stap verder gaan. Ga naar advocatenkantoor zoeken en bekijk dan welke stappen je samen kunt ondernemen.

Juridisch probleem oplossen

Je wil natuurlijk een juridisch probleem zo snel mogelijk oplossen. Het zou betrekking kunnen hebben op een eenvoudige burenruzie, maar kan ook gaan over arbeidsvoorwaarden waar niet aan voldaan wordt. In dit geval kan het dus ook zijn dat iemand geen goed werk heeft geleverd, maar je bent wel je geld kwijt. Je zal vervolgens toch weer op zoek moeten naar iemand anders die alles in orde maakt. Het kan daarbij van belang zijn een advocaat in te huren, omdat de kans dat een bedrijf dan reageert veel groter is.

Bewaar alle documenten…

Het is belangrijk als je een zaak gaat of wil starten, dat je alle documenten bewaard. Welke afspraken zijn er gemaakt? Welke SMS berichten of appjes of mailcontacten zijn er geweest? Zorg dat je alles bewaard, want alles kan zomaar dienen als bewijslast. Het is daarom van belang dat je je eigen administratie goed op orde hebt en ook altijd gemaakte afspraken vastlegt. Dit kan helpen om een juridisch probleem op te lossen, want je hebt beide rechten en plichten waar je je aan moet houden.

Previous «
Next »