• Homepage
  • >
  • Blog
  • >
  • Eiken bladen (op maat) & panelen, voor iedere maatwerk klus!

Eiken bladen (op maat) & panelen, voor iedere maatwerk klus!

  • Klusjes
  • september 27, 2019
  • Comments Off

Eikenvakman.nl is de NR. 1 webshop in Nederland en België voor prachtige eikenhouten panelen & (tafel)bladen op maat, voor iedere interieurklus een passend eikenhouten product, echt iets voor de klusjesman dus! 

Paneel vs blad.

Je vindt op EIKENvakman.nl zowel eiken panelen als eiken bladen. Wat is nu precies het verschil? Onze panelen zijn verkrijgbaar in een aantal specifieke ‘vaste afmetingen’. De meeste panelen zijn standaard 122 cm breed en verkrijgbaar in lengtestaffels van 140 cm tot en met 300 cm in stappen van 20 cm. Ook vind je bij ons diverse ‘vingerlas panelen’ in een aantal vaste afmetingen. Het voordeel van deze vaste afmetingen: een scherpe(re) prijs & een snelle levering. Ideaal dus voor de handige doe-het-zelver die hier zelf snel mee aan de slag wilt gaan. Bekijk hier direct alle eiken panelen van EIKENvakman.nl

En onze eiken bladen worden altijd op maat gemaakt. Hierbij kun je kiezen uit een breedte (van 15 cm tot en met 120 cm) en een lengte (van 40 cm tot en me 350 cm) naar wens, tot op de millimeter! Aangezien onze eiken bladen altijd op maat gemaakt worden, moet je hierbij dus ook rekening houden met een langere levertijd. Daarnaast is onze collectie eiken bladen op het gebied van afwerkingen wat breder, waarbij je bijvoorbeeld ook kunt kiezen voor een geborsteld, gezandstraald en gerookt eiken blad. Wat jouw wensen ook zijn, op het gebied van eiken bladen op maat bij EIKENvakman.nl is de keuze reuze!

Rustiek vs foutvrij.

En of je nu gaat voor een paneel of een blad, bij het selecteren van product dat precies past bij jouw specifieke wensen is de keuze uit rustiek eikenhout en foutvrij eikenhout cruciaal. 

Rustiek eikenhout (zichtzijde B-kwaliteit) bevat noesten, scheurtjes en takjes en staat bekend om haar mooie, natuurlijke en levendige uitstraling. Foutvrij eikenhout (zichtzijde A-kwaliteit) is eikenhout zonder noesten en scheuren. Foutvrij eikenhout oogt wat rustiger en is ook qua structuur en levendigheid wat ‘egaler’. Wat jouw voorkeur ook heeft, bij ons vind je een ruime collectie panelen en bladen van zowel foutvrij als rustiek eikenhout, ambachtelijk verlijmd, van hoogwaardige kwaliteit en direct online!

Previous «
Next »