In de tuin zelf een pad creëren

  • Klusjes
  • juli 1, 2018
  • Comments Off

Zelf een pad in de tuin maken is erg eenvoudig! Je kunt het pad maken met zand, tegels of met steentjes. Met kiezelstenen (siergrind) maak je eenvoudig een prachtig tuinpad. Als eerst moet je uitlijnen waar je precies het tuinpad wilt maken. Wanneer je dit hebt gedaan moet het ondergrond kaarsrecht zijn zodat je geen hoogteverschillen krijgt. Vervolgens kun je het siergrind gaan plaatsen! Voor een correcte afhandeling raden we je grindplaten aan. Grindplaten zorgen ervoor dat het grind op zijn plek blijft en het zorgt ervoor dat er geen wortels door je grind groeien. Nadat het grind is geplaatst, kun je het tuinpad nog gaan opsluiten. Dit doe je door opsluitbanden of palissades te gebruiken. Nadat je dat hebt gedaan, is het klaar en kun je gaan genieten van een nieuw tuinpad!

Siergrind bestellen

Om een tuinpad te maken, heb je natuurlijk eerst grind nodig. Grind kopen bij Siergrind33.nl, Zij bieden topkwaliteit grind tegen een scherpe prijs. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment van grindsoorten. Kies voor een gewenst formaat in de webwinkel en je kunt direct online bestellen. De korrelgrootte is afhankelijk van smaak, maar ook de lengte/breedte van je tuinpad. Meestal raden we je rond de 8-16 millimeter aan, maar je kunt ook voor andere korrelgroottes kiezen. Siergrind33 levert grind met korrelgroottes tot wel 64 millimeter. Ook kun je grindplaten bestellen via de webwinkel. Weet jij al welke grindplaten en grind jij binnenkort gaat bestellen op Siergrind33? Bekijk snel het aanbod online of vraag gratis steentjes aan om het grind in het echt te bekijken.  

Andere soort tuinpad maken

Naast een tuinpad maken van grind, kun je er ook voor kiezen om zand of tegels te gebruiken voor het maken van je tuinpad. Zand kun je ook bestellen op Siergrind33.nl. Je kunt kiezen voor metsel-, beton- of brekerzand. Wanneer je jouw tuinpad met tegels wilt verwerken, kun je de partner webwinkel bekijken: Tegels33.nl. Tegels33 levert verschillende buitentegels die ideaal zijn voor het verwerken van een tuinpad. Wat dacht je van flagstones of betontegels? De mogelijkheden zijn uiteenlopend. Wel is het zo dat tegels een stuk duurder zijn dan zand of grind. Tegels op de juiste manier leggen is ook een stuk moeilijker als grind leggen. Wij raden je dan ook een tegelzetter aan. Tegels leggen is precisie werk en voor de mooiste eindresultaat kun je het best kiezen voor een vakman. Wat voor tuinpad leg jij binnenkort in de tuin?

Previous «
Next »