• Homepage
  • >
  • Blog
  • >
  • Een gezoete raamdorpel van Belgisch hardsteen: Sfeervol en luxe!

Een gezoete raamdorpel van Belgisch hardsteen: Sfeervol en luxe!

  • Klusjes
  • juli 1, 2018
  • Comments Off

Bij NATUURSTEENvakman.nl vindt u een gerichte collectie raamdorpels van gezoet Belgisch hardsteen. Gezoet Belgisch hardsteen wordt ook wel eens licht en/of blauw gezoet Belgisch hardsteen genoemd, voornamelijk om het verschil met donkergezoet hardsteen te benadrukken. Gezoet Belgisch hardsteen heeft die mooie kenmerkende blauwgrijze kleur en levendige structuur, tekeningen en accenten van hardsteen. Een mooie & toegankelijke kleurtint die iedere gevel voorziet van een sfeervol en luxe accent. En wilt u echt een bijzondere look realiseren, dan is ook het frijnen van uw raamdorpel mogelijk! Een raamdorpel van Belgisch hardsteen bestellen, perfect op maat gezaagd uiteraard, doet u eenvoudig & voordelig online bij NATUURSTEENvakman.nl!

Een gerichte collectie raamdorpels, ook gefrijnd direct online te bestellen!

Wij voeren een gericht assortiment raamdorpels van Belgisch hardsteen, waarbij wij de meest gebruikte afmetingen direct online aanbieden, deze kunnen tot 230 cm lang direct online op maat besteld worden. Naast de standaarduitvoering (gezoet), kunt u bij ons ook direct online een gefrijnde raamdorpel op maat bestellen. Een gefrijnde raamdorpel is voorzien van een gefrijnde voorzijde en tevens is ongeveer de helft van de koppen (kopse kanten / zijkanten) ook gefrijnd. Dit realiseert net dat extra accent voor een stijlvolle uitstraling.

Het frijnen wordt in eigen beheer door onze vakmannen gedaan in onze natuursteen zagerij. Wij staan dan ook garant voor een prachtige gefrijnde raamdorpel als eindresultaat. Onze raamdorpels (buiten vensterbanken) zijn tevens voorzien van een waterhol, voor een goede afwatering, vandaar ook de term ‘waterslag’ wel eens gebruikt wordt. Deze raamdorpel is bij NATUURSTEENvakman.nl direct online verkrijgbaar in de volgende afmetingen; 16×6 cm, 20×6 cm, 16×8 cm, 20×8 cm, 16×10 en 20×10 cm. Voor welke afmeting u ook kiest, wij zagen uw raamdorpel in de gewenste lengte, tot 230 cm.  

Wat is ‘frijnen’ precies?

Bij het frijnen van uw raamdorpel worden er ondiepe zaagsneden in de voorzijde en de koppen (kopse kanten / zijkanten) van uw raamdorpel aangebracht. Dit doen wij volledig in eigen beheer met de hand. Deze zaagsneden lopen parallel aan elkaar en zorgen voor een bijzondere look die vaak wordt geassocieerd met ‘landelijk luxe’, voor een stijlvolle gevel!

En naast raamdorpels vindt u bij NATUURSTEENvakman.nl een ruime collectie buiten (deur) dorpels, binnen dorpels, gevelplinten, muurafdekkers en vensterbanken. Zowel natuursteen als composiet vensterbanken online bestellen bij NATUURSTEENvakman.nl is eenvoudig & voordelig, waarbij wij garant staan voor een topkwaliteit product, perfect op maat vervaardigd!

Previous «
Next »