• Homepage
 • >
 • Blog
 • >
 • Spanplafonds: stijlvol, betrouwbaar en kwalitatief

Spanplafonds: stijlvol, betrouwbaar en kwalitatief

 • Klusjes
 • juni 26, 2018
 • Comments Off

Het beste uit uw woning halen is niet altijd een eenvoudige opdracht, mede door het feit dat er ontelbaar veel voorzieningen en maatregelen bij komen kijken. Spanplafonds zijn ongetwijfeld één van de beste maatregelen die je kan treffen, om het beste uit uw woning te halen.  Wat meer informatie over een spanplafond en waarom het een goede investering is, is hier dan ook zeker op zijn plaats.

Wat zijn spanplafonds?

Spanplafonds zijn plafonds die onder een bestaand plafond gespannen worden, door middel van een klemsysteem aan de muur of het plafond zelf. Dit klemsysteem wordt van de ene wand naar de andere gespannen onder het plafond en bestaat uit sterk, hoogwaardig en elastisch kunststof. Doorgaans wordt het plafond volledig op maat gemaakt, met als resultaat een strak gespannen oppervlak onder het bestaande plafond.

slaapkamer plafond

De voordelen van spanplafonds

Nu duidelijk is wat spanplafonds precies zijn, is het natuurlijk van belang te weten wat u er precies aan heeft. Een overzicht van enkele van de belangrijkste voordelen:

 1. Camouflage van een lelijk plafond

Eerst en vooral zorgt een spanplafond ervoor dat vlekken, oneffenheden en slijtage aan het originele plafond niet meer zichtbaar zijn.

 1. Een unieke sfeer creëren

Daarbij is het mogelijk om het spanplafond af te werken met speciale lijsten, waardoor u dus helemaal zelf de stijl van het plafond kunt bepalen. Van klassieke lijsten tot eerder moderne types, of zelfs een randloos plafond.

 1. Voor elke ruimte

Voor elke ruimte bestaat er wel een spanplafond, zeker als u kiest voor een kwalitatief en betrouwbaar merk. De voordelen van zo’n plafond reiken erg ver, en daarbij kan altijd een model op maat worden gemaakt.

 1. Snelle installatie

Daarbij kan een dergelijk plafond in slechts één dag volledig worden geplaatst, waardoor u dus niet gestoord wordt in uw activiteiten. Voor de installatie hoeft daarbij niet gezeuld te worden met meubilair. Op die manier heeft u de avond zelf reeds een compleet nieuw plafond!

De mogelijkheden met spanplafonds

Spanplafonds van Plameco komen in ontelbaar veel vormen, formaten en stijlen. Afhankelijk van uw wensen en verwachtingen. Er zijn uiteenlopende mogelijkheden, zodat voor elk soort ruimte een oplossing geboden kan worden. Van matte plafonds tot modellen met een hoogglans afwerking of lichtdoorlatende types, de opties zijn uitgebreid. Ook gladde plafonds en soorten met een speciale topcoating, alles kan bij een specialist.

Daarbij is het mogelijk om de plafonds nog meer naar uw zin te maken dankzij het grote aanbod aan verschillende motieven, kleuren, opdrukken, vormen, verlichting en sierlijsten. U kunt uw plafond zelfs laten bedrukken met unieke foto’s!

Het resultaat? Een volledig gepersonaliseerd plafond dat perfect bij uw woning of pand past en daarbij schimmelwerend en vochtbestendig is. Voor meer informatie en advies over de mogelijkheden kunt u altijd terecht bij uw specialist!

Previous «
Next »