Hoe verwerk je de Scandinavische woonstijl in je woning?

  • Klusjes
  • september 17, 2018
  • Comments Off

De minimalistische Scandinavische woonstijl wint aan populariteit. Een Scandinavisch interieur kenmerkt zich door het gebruik van lichte kleuren, natuurlijke materialen en een functioneel minimalistisch design. Natuurlijke materialen worden gemixt met lichte structuren om het geheel een rustgevende uitstraling te geven. Hoe kun jij nu aan de slag gaan met deze elementen en jouw interieur opsmukken met Scandinavische toetsen?

Trouw aan zijn afkomst

normann copenhagen

Zoek een degelijk Scandinavisch interieurmerk zoals Normann Copenhagen. In hun collectie vind je authentiek ontworpen Scandinavische designs die trouw blijven aan hun originele stijl. Het merk zelf heeft Deense roots, puur Scandinavisch dus.

In de collectie van Normann Copenhagen vind je prachtig ontworpen meubelen zoals strakke stoelen, functionele kasten en comfortabele, minimalistische fauteuils. Het merk kiest voor natuurlijke materialen zoals hout en beton. Zachte natuurlijke kleuren zijn hun kenmerk.

Ferm Living is ontstaan als een tak van het bedrijf dat behangpapier ontwierp. Tot op de dag van vandaag hebben zij hun collectie al ruimschoots uitgebreid met mooie decoratieve stukken die een extra kleurige toets geven aan je interieur. Ze blijven steeds trouw aan hun Scandinavische stijl, de kleuren zijn dus zacht zoals mosterdgeel en kobaltblauw.

Implementeren in je eigen woning

Je kunt je eigen woning makkelijk omvormen naar een minimalistische en functionele Scandinavische woonstijl in een paar stappen. Ontdoe je in eerste instantie van schreeuwerige decoratiestukken in een overvloed aan kleuren. Kies voor een mooi basisstuk zoals de Swell Fauteuil van Normann Copenhagen. Dit in combinatie met het Ferm Living Kelim Squares vloerkleed in je woonkamer zorgt voor die mooie speelse en kleurige toets.

Open de ruimte door je te ontdoen van al te zware hanglampen. Kies voor een eenvoudige Amp lamp. Deze ziet eruit als een retro buizenversterker maar met de moderne uitvoering in led voor een minimaal energieverbruik. De fitting en het snoer kunnen gekozen worden in verschillende kleuren voor een optimale match in jouw interieur.

Ontdoe je van bombastische en overbodige spullen met een goedkope uitstraling en kies voor kwalitatieve, functionele ontwerpen. Je woning zal er meteen veel rustiger en gezelliger uit gaan zien. Ga stap voor stap te werk zodat je goed kunt nadenken over je nieuwe aankopen. Bij een minimalistische, Scandinavische levensstijl past rust, kies dat dus ook voor je interieur!

Previous «
Next »