• Homepage
  • >
  • Blog
  • >
  • Aluminium profielen precies op maat, wel zo handig!

Aluminium profielen precies op maat, wel zo handig!

  • Klusjes
  • september 26, 2019
  • Comments Off

Wat heeft een echte klusjesman, of het nu een professional of een handige doe-het-zelver is, nu het liefste: Goed materiaal uiteraard. Iedereen die periodiek zijn of haar ‘handen laat wapperen’ weet dat goede materialen – zowel het gereedschap als de bouwproducten zelf – van groot belang zijn. Wij – van ALUMINIUMvakman.nl – begrijpen dan ook dat er veel behoefte is aan aluminium profielen op maat, zodat er direct gestart kan worden met de klus zelf (het leuke werk!) in plaats van het op maat moeten zagen van de profielen. In een serie artikelen vertellen wij wat meer over specifieke profielen uit onze collectie, dit maal over de stafproducten (massieve staf) van aluminium:

Rond & vierkant massief. 

Wij bieden een gerichte collectie massieve aluminium producten, ook wel staf / staaf genoemd, zowel vierkant als rond. Deze producten bestel je, in de gewenste lengte op maat, eenvoudig online! Wij hebben bewust gekozen voor een gerichte online collectie, met daarin de meest gebruikte afmetingen in Nederland & België. De vierkante staaf bieden wij aan vanaf 6 mm dik tot en met 30 mm dik. De ronde staf bieden wij aan vanaf 6 mm dik tot en met 25 mm dik. Dit zijn de meest gebruikte afmetingen en voor welke maat je ook kiest, alle aluminium staf producten zijn bestel je precies op maat, van 10 cm tot en met 600 cm lang! 

Eenvoudig en voordelig bestellen.

Klik hier voor alle aluminium staf op maat bij ALUMINIUMvakman.nl. Uiteraard kun je kiezen voor alle staf producten, maar ook voor een gerichte collectie vierkante of ronde profielen. Hier worden alle afmetingen weergegeven. Selecteer de gewenste afmeting, klik door naar de productpagina, vul de gewenste lengte (in cm!) in en de exacte prijs wordt direct getoond. Nadat je de bestelling afrond en hebt betaalt, neemt een medewerker van ALUMINIUMvakman contact met je op om een passende bezorgdatum in te plannen. Wij zorgen ervoor dat jouw aluminium profielen, netjes op maat gezaagd uiteraard, snel bezorgd worden, wel zo prettig!

Uiteraard bieden wij, naast de massieve staf profielen, ook een uitgebreide collectie andere aluminium profielen. Bekijk direct ook even alle aluminium buizen van ALUMINIUMvakman.nl >>, ook deze leveren wij in een lengte op maat van 10 t/m 600 cm op de millimeter nauwkeurig op maat!

Previous «
Next »