De beste merken werkbroeken op een rijtje

  • Klusjes
  • oktober 30, 2017
  • Comments Off

Vrijwel elke hobbyklusser en professionele klusser is op de hoogte van het belang van goede werkkleding. Goede werkkleding voldoet aan de specifieke eisen die gesteld worden aan kleding in een bepaalde sector en kan je beschermen tegen allerlei soorten risico’s. Op die manier kan er overal en altijd veilig en verantwoord gewerkt worden! Vandaag zetten we de beste merken werkbroeken op een rijtje, zodat jij gegarandeerd op een verantwoorde manier verder kan met je klussen. Bij deze top 3 is rekening gehouden met alle eisen waaraan een werkbroek moet voldoen; functionaliteit, comfort, bescherming en zichtbaarheid.

1. Tricorp

Tricorp is misschien wel een van de bekendste merken als het gaat om werkkleding in Nederland. Ook Tricorp heeft verschillende lijnen werkkleding, dus voor elke klusjesman wat wils. Daar komt nog eens bij kijken dat het merk ook casual werkbroeken heeft. Ook voor de modebewuste klusjesman (of –vrouw) heeft Tricorp een uitgebreid assortiment. Tot slot zijn de werkbroeken van dit merk uiterst duurzaam. Zij omschrijven de broeken als ‘infinity’: hiermee willen zij zeggen dat de stof volledig herbruikbaar is en dat het complete productieproces inzichtelijk wordt gemaakt. Verantwoord én goed voor het milieu dus!

2. Baklader

Van dit hele rijtje is de keuze misschien wel het breedst bij het merk Baklader. Niet alleen produceren zij kwalitatief uitstekende werkbroeken, maar je vindt hier het meest uitgebreide assortiment. Korte broeken, lange broeken, baggy broeken, strakke broeken en in allerlei verschillende (opvallende!) kleuren. Ook zijn er verschillende modellen met verschillende veiligheidseisen; zo zijn er speciale modellen wanneer je veel met scherpe objecten werkt of met bijzonder warme materialen. Dit merk is over het algemeen een klein stukje duurder dan bovenstaande merken, maar dan heb je ook een kwalitatieve werkbroek die heel wat jaren mee kan.

3. Hydrowear

Het merk Hydrowear is gestart in 2001 en kenmerkt zich door de hoogwaardige kwaliteit en zeer duurzame bedrijfskleding. Deze kleding staat bekend om het zeer hoge draagcomfort en de praktische details. Dit merk heeft werkkleding in verschillende lijnen; multinorm, high visibility, workwear en waterproof. Zo zit er voor elk type klusjesman wel wat bij. Zo is de lijn multinorm bijvoorbeeld extra beschermend en vlamvertragend, terwijl de high visibility items zijn gefocust op een zeer goede zichtbaarheid in elke situatie. Let wel op: niet elke verschillende lijn heeft werkbroeken in het assortiment. Ondanks dat deze broeken qua kwaliteit op nummer één staan, moet deze wel maar net passen bij jouw werkzaamheden.

Previous «
Next »