• Homepage
  • >
  • Blog
  • >
  • Bynco biedt een nieuwe manier van auto’s kopen

Bynco biedt een nieuwe manier van auto’s kopen

  • Klusjes
  • oktober 26, 2017
  • Comments Off

Misschien heb je weleens gehoord van Bynco, een nieuwe manier van auto’s kopen. De bekende verkoop van tweedehandsauto’s heeft namelijk een aantal minpunten. Denk aan addertjes onder het gras waardoor de prijs op het laatste moment ineens hoger komt te liggen. Het nieuwe concept van Bynco heeft allerlei voordelen ten opzichte van de huidige situatie. Het staat voor transparantie, eerlijkheid en gemak. Je koopt een tweedehandsauto makkelijk en geheel online. Benieuwd? Lees hier meer.

Eerlijk, onafhankelijk en transparant

Wil je een tweedehandsauto kopen, dan loop je vaak het risico dat de auto er anders uit ziet in het echt dan op de foto. Niet bij Bynco. Deze webshop heeft niet alleen een eerlijke beschrijving van elke auto (zoals de kilometers op de teller, de voertuighistorie en het verbruik), maar ook 360 graden foto’s waarmee je het interieur en exterieur van de auto nader kunt bekijken. Tenslotte kun je alle gebruikssporen van eerdere eigenaren bekijken met een aparte optie. Je ziet dan waar bijvoorbeeld krassen op de auto zitten en je kunt deze van dichtbij bekijken. Zo weet je precies wat je te wachten staat.

Betaling

Het betalen van de auto kan vaak makkelijk met iDeal. De occasions hebben allemaal een vaste scherpe prijs en dit bedrag zal op een derdengeldenrekening worden gezet. Pas wanneer je de auto accepteert als deze afgeleverd wordt, gaat het geld naar de webshop. Wanneer de auto wordt afgeleverd ligt ook geheel in je eigen handen. Je kiest zelf welke dag en welk tijdstip je het beste uitkomt.

Na ontvangst

Heb je de auto ontvangen, dan kun je erin rondrijden in je eigen omgeving. Je hebt 180 dagen garantie bovenop de nog bestaande garantie van je gekochte auto. Blijkt na 14 dagen dat je de auto toch niet aan je wensen voldoet, dan kan je deze zonder moeite weer op laten halen.

 

Previous «
Next »