Bouw je fotostudio om met plexiglas

  • Klusjes
  • september 28, 2020
  • Comments Off
plexiglas fotostudio

Als fotograaf ben je altijd op zoek naar manieren om creatief vernieuwend bezig te zijn. Zeker als je ervan houdt om met licht te spelen en de nodige kennis hebt van studio belichting zijn de mogelijkheden ongekend om je uit te leven met verschillende technieken. Gelukkig kun je eindeloos bezig zijn en variëren, waardoor er altijd wel nieuwe concepten te bedenken zijn. 

Voor een volgende shoot ben je daarom aan het kijken naar de toepassingen van plexiglas. Plexiglas is uitstekend licht doorlatend en is beschikbaar in verschillende kleuren, groottes en diktes. Ook kun je speciale lichtkokers maken met de buizen van plexiglas die ook in verschillende maten en kleuren aanwezig zijn. Zodoende dat je in je vrije tijd al druk op zoek bent naar een geschikte partner om het nodige materiaal te kunnen kopen. 

Een collega fotograaf raadt je aan om bij Perlaplast een kijkje te nemen

Via een collega fotograaf krijg je positieve verhalen over Perlaplast. De perlaplast-kunststof platen en buizen worden in verschillende formaten en diktes geleverd, waardoor je genoeg opties kunt bedenken om straks aan de slag te gaan. De plexiglas platen worden bovendien in uiteenlopende kleuren geleverd, zodat je ook daar straks fijn creatief mee kunt spelen. Bovendien is het materiaal vrij gemakkelijk te bewerken en kun je er in zagen, boren en frezen, zodat je het op maat kunt maken en eventueel geschikt kunt maken om van verschillende hoogtes op te hangen. 

In de plexiglas buizen wil je straks led verlichting aanbrengen. Met verschillende buizen naast elkaar, van verschillende diktes en lengtes, kun je straks als het ware een kunstinstallatie creëren, die je dank zij de led verlichting van kleur kunt laten veranderen. Bovendien kun je de buizen ook van het dak laten hangen of ze gebruiken om licht mee te verven.

Gelukkig beschikt Perlaplast Kunststofshop over een snelle levering. Je hebt je photoshoot over twee weken reeds gepland, dus je wilt er zeker van zijn dat je al je materialen op tijd binnen hebt. Na bestelling worden materialen die op voorraad zijn binnen maximaal een week afgeleverd. Je dient er echter voor te zorgen dat je specifieke maten op tijd doorgeeft, zodat eventuele speciale vormen op tijd professioneel gezaagd kunnen worden. Online kun je gelukkig probleemloos je voorkeuren doorgeven!

Previous «
Next »