Benut u uw magazijnruimte optimaal?

  • Klusjes
  • juli 1, 2019
  • Comments Off

U heeft pasgeleden een prachtige industriële ruimte in beheer genomen, of u maakt al jaren gebruik van hetzelfde magazijn, loods of bedrijfsruimte. Feit blijft dat deze ruimte hard toe is aan een nieuwe vloer. De eigenschappen voor deze vloer? Het aangezicht moet glad, strak en smetteloos zijn. Maar ook moet de vloer onderhoudsvrij zijn, de bruikbare ruimte zo groot mogelijk houden én u moet ervan uit kunnen gaan dat deze vloer weer jaren meegaat. U bent niet de enige. Een vloer is een hele investering en veel ondernemers vinden het een hele puzzel om de knoop door te hakken over de keuze van de juiste vloer. Wij helpen u hierbij graag een handje, want toevallig kennen wij een vloer die zeer geschikt is, ook voor uw industriële ruimte.

Entresolvloeren op maat voor iedere branche

Over welke vloer wij het precies hebben? De Entresolvloer. De reden dat veel ondernemers kiezen voor deze vloer, is dat het enorm veel voordelen met zich meebrengt. Deze zelfdragende staalconstructie wordt bijvoorbeeld ingezet om een extra verdieping in uw bedrijfspand te maken. Hierdoor zijn entresolvloeren zeer geschikt als extra ruimte. Denk aan een opslag in uw loods of voor meer magazijnruimte in uw showroom. De vloeren kunnen gebruikt worden in vrijwel iedere branche. Vaak wordt de Entresolvloer gelegd bij de inrichting van warenhuizen, sportscholen of showrooms. Door de vele toepassingen worden entresolvloeren vaak op maat geleverd. Hierdoor kan er in elke ruimte een extra verdieping worden gecreëerd, zonder dat er een verbouwing of een verhuizing nodig is. Met een entresolvloer benut u de ruimte dus optimaal! Precies wat u zoekt.

Uitzoeken, laten leggen, profiteren

Makkelijk natuurlijk, dat u nu weet welke vloer u het best kunt leggen in uw ruimte. Maar waar vindt u de beste producent of leverancier van deze vloeren? Ook daar kunnen wij u mee helpen. We kennen namelijk een bedrijf dat zich hier sinds jaar en dag -letterlijk- in stort. Bij Nolte kunt u er dan ook vanuit gaan dat uw nieuwe Entresolvloer volgens de laatste moderne én milieuvriendelijke technieken gelegd wordt. Hier heeft u dus met recht nog jaren plezier van.

Previous «
Next »