Serverkast voor uw IT-netwerk

  • Klusjes
  • november 29, 2019
  • Comments Off

Wellicht wet u al dat een serverkast een erg belangrijke factor is binnen uw onderneming. Het kan zijn dat uw serverkast al jarenlang op dezelfde plek staat en dat er bijna niet naar om wordt gekeken. Als we eerlijk zijn verdiend een serverkast wel wat meer waardering. Het is namelijk dé plek waar alle belangrijke onderdelen van uw netwerk samenkomen. Het is eveneens aan warmte spot, omdat veel kabels hier samenkomen. Even checken of uw serverkast aan vervanging toe is kan dus zeker geen kwaad. Indien u beslist een nieuwe serverkast te kopen, stel uzelf eerst de volgende vragen: waar komt de serverkast te staan, onder het bureau of tegen een wand? Gaat het enkel op de server of moet er ook andere apparatuur in de serverkast staan? Wanneer u deze vragen beantwoordt komt u er stap voor stap achter wat de beste serverkast voor u is.

Accessoires serverkast

Als u weet welke afmetingen de serverkast moet zijn bent u er nog niet helemaal. Een andere factor die van belang is: voor welke deur kiest u? Moet deze geperforeerd zijn of van glas? Geperforeerde deuren voeren de warmte gemakkelijker af en een glazen deur reduceert geluid, dit is prettig wanneer er veel mensen in één ruimte werken. Ook heeft u de keuze om uw kabels of andere onderdelen netjes weg te werken met afdekpanelen. Maak gebruik van legborden als u ook andere apparaten in de serverkast wilt zetten. Wilt u kunnen rekenen op een serverkast met voldoende stroom? Koop er dan voor de zekerheid nog een stekkerdoos bij. Laat alles veilig achter dankzij de sloten met bijpassende sleutels.

Bestel uw serverkast online

Houd meer overzicht en richt uw serverkast helemaal naar wens in. Gaat u een serverkast kopen? Bij UTP-Kabel bestelt u eenvoudig en veilig online. Hier beschikken ze over een grote voorraad, waardoor u verzekerd bent van een snelle levertijd. Bestellingen die voor 16:00 binnen zijn, worden dezelfde dag nog verstuurd. Weet u nog niet zeker welke serverkast u moet kiezen? Neem gerust contact op. Het team adviseert u graag. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over serverkasten? Bel of mail, UTP-Kabel helpt u altijd verder.

Previous «
Next »