• Homepage
  • >
  • Blog
  • >
  • Op je dak komen straks zonnepanelen en een antenne voor mobiele telefonie

Op je dak komen straks zonnepanelen en een antenne voor mobiele telefonie

  • Klusjes
  • november 23, 2020
  • Comments Off
dakrand beveiliging

Een paar jaar geleden had je het niet voor mogelijk gehouden. Maar tegenwoordig is alles mogelijk lijkt het. Het verhuren van een pand is een ding natuurlijk, maar dat je nu ook betaald zou worden om bedrijven toegang te geven tot je dak en je dakoppervlak te verhuren, dat was toch iets waar je in het verleden niet over had kunnen dromen. 

Maar nu is het toch realiteit en wordt je dak de komende weken klaargemaakt om daar zonnepanelen en een antenne voor mobiele telefonie te plaatsen. Een bedrijf dat zich bezighoudt met het opwekken van groene stroom binnen de bebouwde kom benaderde je een tijdje geleden om te kijken of je geïnteresseerd zou zijn om op je dak verschillende panelen te plaatsen voor het opwekken van zonne-energie. Aangezien een duurzame bedrijfsvoering onderdeel is van jouw filosofie hoefde je er niet lang over na te denken alvorens je akkoord ging met het voorstel.

Je had nooit gedacht dat je ooit nog eens je dak oppervlak zou gaan verhuren

Vanwege de locatie van je bedrijfspand in de stad, werd je een aantal weken daarna benaderd door een bedrijf dat zich specialiseert in het versterken van telefoonsignalen. Ook zij hadden interesse in je dak, maar ditmaal waren het geen zonnepanelen, maar een subtiele antenne waarmee het data en telefoonverkeer in de binnenstad een stuk stabieler zou worden.

Professionele dak beveiliging is een must ongelukken te voorkomen

Om er zeker van te zijn dat de toegang tot het dak een stuk veiliger en gemakkelijker zou worden, heb je je vaste klusjesman om advies gevraagd. Hij raadde je aan om eens contact op te nemen met de dakbeveiliging specialist. Deze internationale, doch in Nederland gevestigde onderneming, is gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente en tijdelijk dak beveiliging. Met het plaatsen van speciale beveiliging langs de dakranden hoop je er straks zeker van te zijn dat welke werknemer dan ook die het dat op moet, in ieder geval veilig en zorgeloos zijn werk kan uitvoeren. Het werken op grote hoogtes neemt immers de nodige risico’s met zich mee. En je kunt het je natuurlijk niet veroorloven dat er met alle lopende projecten zich een ongeval voordoet.

Zodoende dat je besloten hebt om met echte specialisten in zee te gaan die je garanderen een degelijke dakrandbeveiliging te kunnen plaatsen. Met jarenlange ervaring in binnen- en buitenland is Eyecatcher de ideale partner om dit te kunnen organiseren. Met eigen ontwerpen en een vakkundig team is het plaatsen van de juiste beveiliging prima aan hen uitbesteed.

Previous «
Next »