• Homepage
  • >
  • Blog
  • >
  • Moeten emmers aan eisen voldoen? Dat wist ik niet?

Moeten emmers aan eisen voldoen? Dat wist ik niet?

  • Klusjes
  • augustus 31, 2021
  • Comments Off
emmers

Waarschijnlijk ben jij net zo verbaasd als wij: emmers moeten aan bepaalde eisen voldoen. Wanneer jij een emmer nodig hebt om jouw baan goed uit te voeren, is het dus blijkbaar ook nog van belang dat deze emmer bepaalde dingen wel en bepaalde dingen niet bevat. Zo moet een emmer een bepaalde kleur hebben, aan bepaalde afmetingen voldoen en er natuurlijk, maar dat wist je waarschijnlijk al, te allen tijde brandschoon uitzien. Wat jij het beste kunt doet om jouw emmers alsnog te gebruiken waarvoor ze bedoeld zijn zonder dat je je meteen afzet tegen bepaalde regels, lees je in deze blog!

HACCP

Emmers moeten aan zogeheten ‘HACCP-eisen’ voldoen. De kans is groot dat je niet zo heel veel zegt, maar gelukkig ben je bij deze blog beland! HACCP staat voor ‘Hazard Analysis and Critical Points’. Als een emmer aan deze eisen voldoet, is deze geschikt voor de baan die jij uitvoert. Wanneer jij bijvoorbeeld gaat schoonmaken en hier een emmer voor nodig hebt, is het van belang dat deze bij een zogeheten ‘HACCP-kleurcode’ aansluit. We verwachten natuurlijk niet dat je op staande voet ontslagen zal gaan worden op het moment dat jij je hier niet aan houdt, maar deze regels zijn er niet voor niets, dus houd er maar net zo goed rekening mee. Emmers die aan deze eisen voldoen, vind je gemakkelijk en snel op het internet. 

Welke emmer dan voor mijn werk?

Welke emmer dan daadwerkelijk bij jouw job aansluit, is lastig te zeggen. Zoals je wellicht verwacht, is elke baan anders en stelt elke werkgever andere eisen. We raden je overigens, mocht je vrijwel geen idee hebben van bepaalde eisen, om vooral gebruik te maken van rechthoekige emmers. Deze emmers doen het eigenlijk altijd goed en we zien zelden dat deze niet aan bepaalde eisen voldoen. Ook deze vind je uiteraard gemakkelijk en snel op het internet!

Previous «
Next »