Jouw glasplaat op maat

  • Klusjes
  • februari 3, 2019
  • Comments Off

Hoe vaak is het jou al overkomen? Je hebt een prachtig vierkant uitgezaagd, voor de zekerheid nog eens gemeten en toch paste de glasplaat er net niet in? Het is misschien wel de schrik van iedere klusser. Ten eerste is het zonde van het glas en ten tweede is het niet meer te fixen om kieren te voorkomen. De oplossing? Een glasplaat op maat. Gewoon online! Je voert simpelweg het type glas, de aantallen en de afmetingen in en je krijgt het glas thuisbezorgd. Dit scheelt je niet alleen een hoop frustratie, je hebt ook een logistieke uitdaging minder. Ook een glasplaat op maat bestellen? Lees dan gauw verder!

Stap voor stap naar de juiste glasplaat

Kiezen, bestellen en afronden. Eigenlijk is het precies zo makkelijk als het er staat. Hoe secuur het kiezen van de juiste glasplaat ook is. Een glasplaat op maat kopen doe je het liefst online. Hier hoef jij namelijk alleen de juiste materialen en maten door te geven, de professional doet de rest. Allereerst kies je het juiste product. Zoek je enkel glas? Dan heb je de keuze uit bijvoorbeeld extra helder glas, gehard of gelaagd glas en gekleurd glas. Het zijn slechts enkele van de keuzemogelijkheden. Het fijne van online bestellen is dat jij op je gemak je keuze maakt. Selecteer bijvoorbeeld enkel gelaagd glas, dan heb je in deze categorie nog twaalf keuzemogelijkheden. Hierbij kun je sorteren op prijs, toepassingsgebieden, het type kozijn en de functie van het glas. Bij het bestellen voer je de juiste afmetingen en aantal glasplaten in en na het kiezen van de extra’s voer je het juiste afleveradres en de gewenste datum van bestelling in.

Bestel jouw glasplaten online

Wij begrijpen dat je graag wilt weten waar je zo makkelijk glas bestelt. Dat doe je bij Glasgigant. Hierbij weet je zeker dat je groothandelprijzen betaalt, het glas wordt altijd tijdig en in goede staat bezorgd en blijkt de ruit niet goed? Dan krijg je je geld terug. Weet je wat? Probeer het vooral eens zelf!

Previous «
Next »