• Homepage
  • >
  • Tuin
  • >
  • Ga naar buiten en verf jezelf een lach op je gezicht

Ga naar buiten en verf jezelf een lach op je gezicht

  • Klusjes
  • mei 25, 2020
  • Comments Off
schilderen buiten

De zomer staat weer voor de deur en dat wil voor de klusjesman en doe-het-zelver maar een dingen zeggen: het is tijd om buiten aan de slag te gaan. Wie een beetje handig is met gereedschap en wat zweetdruppels niet schuwt, ziet de langere dagen als een uitdaging om meer werk gedaan te krijgen. Want wat is er fijner dan met een muziekje op de achtergrond fijn aan de slag te gaan met bijvoorbeeld zaag-, timmer- en het benodigde verfwerk in de tuin. 

Tijd is wat er tegenwoordig in overvloed beschikbaar is, met alle bewegingsrestricties die van kracht blijven de komende maanden, dankzij het coronavirus. Dus al bij al een van de weinige prettige bijkomstigheden van deze lange lockdown. Als je inmiddels al tegen de muur omhoog loopt, is een beetje buitenlucht een welkome afwisseling en als je je daarnaast ook nog eens kunt uitleven met verschillende projecten in en om het huis, dan vliegt de tijd zo snel voorbij dat je zelfs nog tekort komt. 

Wat is er fijner dan met de kwast of roller aan de slag te gaan?

Misschien is het tijd voor een nieuw tuinhuis naar eigen ontwerp,  een overkapping voor het terras die je al langer voor ogen had of slechts het bijwerken van de renovaties die je vorig jaar al af had willen hebben. Met een beetje perfectionisme in je achterhoofd valt er altijd wel weer iets te vinden dat de nodige extra aandacht verdient. En wat is er fijner dan een paar dagen met de kwast of roller aan de slag te gaan en je houtwerk te voorzien van een nieuwe laag verf. 

Misschien is de Sigma S2U Allure Gloss dan wel je beste vriend de komende tijd. Deze verf is een kwaliteitsproduct bij uitstek. Het product is uitermate populair onder vakmensen en doe-het-zelvers. Maar wat maakt het zo bijzonder om met deze verf aan de slag te gaan?

Waarom zou je Sigma gebruiken voor je houtwerk buiten?

De verf droogt binnen no time en is gemakkelijk in gebruik. Het is een perfect product voor dat je het hele jaar door kunt gebruiken voor het onderhoud van bijvoorbeeld je kozijnen en gevels. Kaal gemaakt hout, behandeld hout en ook bestaande verflagen zijn probleemloos te bewerken met dit product. Ook kun je ermee aan de slag op staal en non-ferrometalen. Voordat je daarmee begint, is het belangrijk om eerst een goede laag grondverf aan te brengen, alvorens de laklaag er over heen te verven. 

Sigma S2U Allure Gloss is maar liefst 51% biobased, zodat je deze conform de geldende richtlijn op duurzame manier kunt gebruiken. Het 4-soezoenenonderhoud zorgt voor een product waarmee je het hele jaar kunt werken, een goede beschermende werking als gevolg. Daarnaast is de kwaliteit van deze verf optimaal, zodat je tien jaar lang niet meer naar het werk hoeft om te kijken. Vergeet daarnaast niet dat je deze verf kunt gebruiken met temperaturen tussen de 0-30 graden. Verder is dit product van Sigma weervast, waardoor je de verf kunt gebruiken voor verschillende weersomstandigheden. 

De uiteenlopende aspecten van de Sigma S2U Allure Gloss maken het tot een uitstekend kwaliteitsproduct waarmee je probleemloos aan het werk kunt met gegarandeerd goede resultaten. Alle ingrediënten voor een langdurige vriendschap in de maak!

Previous «
Next »