• Homepage
  • >
  • Tuin
  • >
  • Op zoek naar schaduw in de vorm van een schaduwdoek

Op zoek naar schaduw in de vorm van een schaduwdoek

  • Klusjes
  • mei 25, 2020
  • Comments Off
schaduwdoeken

De zomer staat voor de deur en je hebt je tuin zo goed als op orde. De dagen beginnen langer te worden, de bomen en de heg zijn inmiddels gesnoeid, de bollen zijn al uit de aarde gekropen en je tuinmeubilair is schoongepoetst en bij geschuurd. Je bent bijna klaar voor de warmte, alleen mist er nog een fundamenteel iets: de schaduw.

De parasol die jaren trouw dienst deed in je achtertuin is tijdens de laatste nazomer met een flinke windstoot plotseling bij de buren terecht gekomen. Nadat deze over de schutting vloog en daar in de vijver belandde, was deze niet langer bruikbaar voor zijn originele functie. Nu sta je voor het dilemma: ga je weer op zoek naar een parasol die met die paal eigenlijk toch een beetje in de weg staat of kies je voor een ander, iets moderner concept?

Makkelijk in gebruik en eenvoudig te installeren

De laatste jaren is er een nieuw product wat steeds interessanter wordt en wat op verschillende manieren wordt aangeboden. We zien ze steeds vaker in restaurants op terrassen, maar ook bij veel mensen in de tuin zijn ze niet meer weg te denken. We hebben het hier namelijk over schaduwdoeken. Bijzonder gemakkelijk in gebruik, eenvoudig te installeren en beschikbaar in allerlei vormen, kleuren en maten; schaduwdoeken zijn de nieuwe, hippe manier om aardig wat schaduw te creëren in je eigen tuin deze zomer. 

Of het nu gaat om simpele schaduwdoeken in een een vier- of driehoek die je opspant boven de plek waar je de zon liever vermijdt of bijvoorbeeld een harmonicadoek die je over je serre of terras open kunt vouwen, de mogelijkheden zijn legio. Je kunt ook kiezen voor een complete pergola met schaduwdoeken en zelfs het rolgordijn is een optie die als schaduwdoek bekend staat. 

Een schaduwdoek maakt je tuin deze zomer compleet

Schaduwdoeken zijn waterdicht, dus wanneer je onverhoopt overvallen wordt door een zomerse bui, kun je ook nog snel beschutting zoeken onder ze. Alle schaduwdoeken zijn vervaardig van hoogwaardig materiaal, waardoor ze bestand zijn om verschillende weersomstandigheden te doorstaan en lange tijd mee zullen gaan, jou garanderend van die fijne schaduwplek die deze zomer in je tuin compleet maakt.

Previous «
Next »