Een lichtstraat voor uw carport

  • Klusjes
  • juli 24, 2023
  • Comments Off

Geen donkere carport, maar een lichte ruimte vol natuurlijk licht, waarin uw auto ook echt tot haar recht komt: klinkt goed toch? Een daklicht van GLASvakwerk.nl is ideaal geschikt voor een carport maar vooral ook modern & voordelig, heeft een strak design, is super praktisch in gebruik, eenvoudig te monteren en heeft een relatief korte levertijd. Natuurlijk vertellen wij u hier graag wat meer over. 

Een lichtstraat voor een carport?

Ja natuurlijk! Er zijn een aantal redenen om te kiezen voor een mooie lichtinval & de schoonheid van natuurlijk licht bij een carport. Allereerst worden carports vaak direct aan huis geplaatst, waardoor lichtinval binnen de woning “weggenomen” wordt. Dit is met onze lichtstraat (op maat) effectief te voorkomen. Vandaar ook dat onze lichtstraten voor diverse “buitenobjecten” gebruikt worden zoals een open uitbouw / aanbouw & overkappingen. 

Daarnaast wordt er steeds vaker gekozen voor een luxe carport, bijv. een wat grotere robuuste carport van douglas of eikenhout. Een object dat gezien mag worden dus, waarbij het toevoegen van een vlakke lichtstraat nog een extra bijzonder accent toevoegt. Geen “donker hokje” voor uw auto, maar een mooie lichte ruimte. Laten we eerlijk zijn, uw (net gepoetste) bolide straalt toch veel meer uit onder mooi natuurlijk licht! Ook wordt een carport steeds vaker gebruikt als “overdekte veranda” en in dit geval is een mooie lichtinval echt een meerwaarde.

Zorgvuldig maatwerk.

Wij staan met name bekend om onze lichtstraten op maat. Ook als u voor een van onze “vaste afmetingen” kiest, wordt uw lichtstraat speciaal voor u op maat vervaardigd. Alles wordt in eigen werkplaats vervaardigd, dit doen de medewerkers van GLASvakwerk met zorg, aandacht voor detail & vooral ook veel liefde voor het vak!

Previous «
Next »