• Homepage
  • >
  • Blog
  • >
  • Drie tips voor het vinden van werk zonder diploma

Drie tips voor het vinden van werk zonder diploma

  • Klusjes
  • maart 25, 2022
  • Comments Off
drie tips voor het vinden van werk zonder diploma

Ben jij op zoek naar werk maar wil je het liefst direct ergens aan de slag waar je geen diploma nodig hebt? Dan vind je hier goed nieuws, want het is zeker mogelijk om voor een baan te gaan waarbij je geen diploma nodig hebt. Een groot deel van de werkzoekenden heeft geen diploma of ervaring: het is dan lastig om een baan te vinden. Veel werkgevers vinden het belangrijk wanneer je over werkervaring beschikt en daarnaast zijn ook de juiste papieren van belang. Toch zijn er wel degelijk manieren om aan de slag te gaan zonder diploma. Benieuwd naar je opties? Hier lees je 3 tips voor het vinden van werk zonder diploma. 

Tip 1: Zoek een baan in de bouw

Je kunt altijd aan de slag gaan in de bouw. Werken in de bouw is zeer goed mogelijk zonder diploma. Er zijn genoeg vacatures beschikbaar in de bouw: er is altijd vraag naar hardwerkende mensen, ook zonder diploma. Mensen die graag willen leren en met hun handen werken zijn dan ook welkom in de bouw. Onder andere een baan als bouwopruimer behoort tot je mogelijkheden. Wil jij graag een baan in de bouw? Bekijk dan je mogelijkheden en ga snel aan de slag! 

Tip 2: Word verkeersregelaar

Een andere optie is een baan als verkeersregelaar. Je kunt ook in dit geval werken zonder diploma. Er is ook veel vraag naar verkeersregelaars die het verkeer in goede banen leiden bij drukke locaties of evenementen. Je kunt heel gemakkelijk een 3-daagse opleiding tot verkeersregelaar volgen bij Binckwerk: daarna ontvang je de landelijke aanstellingspas en kun je meteen aan de slag! Werken als verkeersregelaar brengt heel wat voordelen met zich mee. Je bent lekker veel buiten, het werk is afwisselend en daarnaast zijn er zeker doorgroeimogelijkheden. 

Tip 3: Bekijk je opties bij Binckwerk

Het is altijd een tip om een kijkje te nemen bij Binckwerk.nl. Hier is altijd een aanbod met vacatures te vinden, ook wanneer je geen diploma of werkervaring hebt. Je bent dan in staat om snel een leuke baan te vinden waar je snel aan de slag kunt. Of dit nu in de bouw is of als verkeersregelaar of iets anders: er is altijd een uitdagende baan te vinden. Je kunt gemakkelijk en snel contact opnemen met Binck om te kijken wat je mogelijkheden zijn. Bij Binck weten ze als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om iets te vinden zonder diploma: gelukkig zijn er ook voor jou nog steeds mogelijkheden.  

Aan de slag als verkeersregelaar of bouwopruimer? Een nieuwe baan hoeft niet ver van je verwijderd te zijn! Bekijk alle mogelijkheden bij Binck en start direct met de zoektocht naar een nieuwe, uitdagende baan. Wie weet ben jij binnenkort alweer aan de slag: een mooi vooruitzicht!

Previous «
Next »