• Homepage
  • >
  • Blog
  • >
  • Dit moet u doen wanneer u bent buitengesloten!

Dit moet u doen wanneer u bent buitengesloten!

  • Klusjes
  • juni 14, 2018
  • Comments Off

Een buitensluiting is de nachtmerrie van een groot aantal woningbezitters! Dit is niet voor niets, want u moet er immers niet aan denken dat u op een koude avond buiten uw woning moet wachten op hulp. Buitensluitingen komen in tal van verschillende vormen voor. Denk aan het afbreken van de sleutel, vorstschade aan het slot, het vergeten van sleutels, enzovoorts. In een dergelijke situatie doet u er verstandig aan, om de hulp van een slotenmaker in te schakelen. Veel slotenmakers bieden een spoedservice aan, zodat u nooit lang buiten hoeft te wachten. De spoedservice uit Spijkenisse vertelt u meer over de noodzaak van het inschakelen van een slotenmaker.

Zelf een buitensluiting oplossen vaak onverstandig

Het komt regelmatig voor dat woningbezitters de deur zelf proberen te openen bij een buitensluiting. Dit doen zij bijvoorbeeld door met een pincet of een haarspeldje in het slot te prikken. Erg onverstandig, zo oordelen slotenmakers! De kans is namelijk groot dat de cilinder van het slot hierbij beschadigd raakt. Iets wat u voorkomt, door direct een slotenservice in te schakelen. Zou het slot beschadigd raken, dan zult u deze in het ergste geval moeten laten vervangen. Iets wat onnodig hoge kosten met zich meebrengt!

Tip: laat ook een afgebroken stukje sleutel in het slot zitten, totdat de slotenmaker bij u is. De slotenmaker heeft handige hulpmiddelen om het stukje sleutel snel en eenvoudig te verwijderen.

Een spoedslotenmaker inschakelen bij buitensluitingen

Zoals eerder in dit artikel al werd aangehaald, bieden veel slotenmakerbedrijven tegenwoordig een spoedservice aan. Deze spoedservice staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar, om hulp te bieden bij spoedklussen. Over het algemeen is zo’n spoedslotenmaker binnen een half uur bij u, om de deur schadevrij voor u te openen.

Het kan verstandig zijn om altijd een reservesleutel bij uw buren of goede kennissen in de buurt te laten liggen. Mocht u de sleutel vergeten zijn, dan kunt u op deze manier alsnog zelf naar binnen!

Previous «
Next »