De beste heggenscharen met accu

  • rogier
  • juli 26, 2021
  • Comments Off
beste heggenscharen met accu

Een goede heggenschaar is geen overbodige luxe als je een heg mooi recht wil snoeien. Met de hand is dit bijna niet te doen, dus kiezen de meeste mensen voor een heggenschaar met motor. Een heggenschaar met accu is dan het beste, omdat je geen kabel achter je aan hebt slepen die je ook nog eens per ongeluk kunt raken tijdens het snoeien. Een heggenschaar met accu zijn over het algemeen erg krachtig en sterk genoeg voor elke heg of struik. De accu dient wel regelmatig opgeladen te worden. Er bestaat namelijk altijd een kans dat tijdens het snoeien de accu leeg is. Zorg daarom voor een tweede accu, zodat je door kunt met het snoeien van de tuin. Wil je meer weten over de beste heggenscharen met accu? Lees dan snel verder voor de beste heggenscharen met accu!

De beste heggenscharen met accu: DeWalt DCM563PB-XJ

de beste heggenscharen met accu
Klik hier voor een van de beste heggenscharen met accu: DeWalt DCM563PB-XJ

55cm heggenschaar met 18V XR accu levert professionele prestaties
Compact en licht ontwerp zorgt voor een optimale gebruikservaring
De geharde, lasergesneden dual-action zaagbladen met 19mm mesopening zijn langdurig scherp en duurzaam
Lange werktijd: tot 75 min per acculading (met een 5.0Ah accu, set te koop als DCM563P1 met accu en lader)
Zeer duurzaam en impactbestendig dankzij de Xenoy TM behuizing

Let op! Dit artikel wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijbehorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen. Dit artikel is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform.

GARDENA PowerCut Li-40/60

GARDENA PowerCut Li
Meer info over GARDENA PowerCut Li vind je hier

Bij het snoeien van een heg wil je zo comfortabel mogelijk te werk gaan. Dit doe je met de lichtgewicht GARDENA PowerCut Li-40/60 Accu heggenschaar. Deze accu heggenschaar is geschikt voor een middelgrote tuin en werkt op een 40 V 2*,6 Ah Li-Ion accu. Met één blik op het LED display weet je hoe vol de accu nog zit. De accu kan op elk moment worden opgeladen en heeft geen geheugeneffect. Nog een groot voordeel van de accu is dat je niet vast zit aan verlengsnoeren. De heggenschaar heeft een draaibaar handvat en dat maakt elke snoei positie comfortabel en veilig. De optimale snijgeometrie zorgt voor een efficiënte, snelle en schone snede. Compleet met accu en oplader.
*De maximale uitgangsspanning zonder belasting is 40 V, de nominale spanning is 36 V.

Einhell Accu Heggenschaar 18V Kit

Einhell Accu Heggenschaar
De Einhell Accu Heggenschaar is een van de beste heggenscharen met accu

De Einhell Power-X-Change Kit GE-CH 1846 Li is een krachtige Accu Heggenschaar, die gebruikt kan worden voor het verzorgen van heggen of struiken. Door het feit dat deze heggenschaar te gebruiken is in combinatie met een accu, ben je niet langer afhankelijk van het stroomnet. Je kunt de heggenschaar daardoor overal mee naartoe nemen.

Aan de voorzijde van de accu heggenschaar zit een handige stootbeschermer met houder voor de wandmontage. Hang de machine bijvoorbeeld op aan een spijker of schroef in de muur.
Het mes van de machine wordt beschermd door een aluminium mes afdekking over de messen van de accu heggenschaar.
Een veilige manier van werken wordt bevorderd door de tweehandige veiligheidsschakelaar op de accu heggenschaar. Bij het loslaten van de schakelaar staan de messen van de machine binnen een seconde stil. Om een lange levensduur van de machine te bevorderen en een snelle slijtage aan onderdelen tegen te gaan is de machine voorzien van een stalen tandwielaandrijving.

Een van de beste heggenscharen met accu: Makita DUH551Z accu heggenschaar

Makita DUH551Z accu heggenschaar
Een van de beste heggenscharen met accu: Makita DUH551Z accu heggenschaar

5 positie draaibare achterste handgreep:-Sloten bij 45 ° en 90 ° naar links en rechts en 0 °- Maakt verticaal en schuin trimmen makkelijker en sneller variabele snelheidsregeling door draaiknop voor meer veelzijdigheid. Elektrische rem stopt het mes voorzichtig en snel. Waarschuwingsvermogen batterij lamp – wanneer de resterende capaciteit van de batterij daalt onder een bepaalde grens, de motor stopt automatisch en een lampje herinnert u aan de batterij te vervangen. Een waarschuwingslampje voor elke batterij

Bosch AccuHeggenschaar AHS 54

Een van de beste heggenscharen BoscH AccuHeggenschaar AHS 54
Een van de beste heggenscharen: BoscH AccuHeggenschaar AHS 54

Draadloze vrijheid: afgelopen met de wirwar van kabels en het per ongeluk doorknippen ervan.
Krachtig: samen met het 540 mm lange mes en 20 mm mesafstand zorgt het elektronische anti blokkeer systeem voor krachtig knipwerk en voor het moeiteloos uitvoeren van elke klus.
Altijd gebruiksklaar: 36 volt Lithium-Ion-Accu, compatibel met andere elektrische Bosch-toestellen. In slechts 45 minuten compleet geladen (80% in 25 minuten).
Krachtige 36 volt Lithium-Ion-Accu voor max. 50 min. looptijd.
Innovatief “anti blokkeer systeem” voor continue werk progressie.
Met de zaagfunctie aan het zwaard uiteinde kunnen takken met een diameter tot max. 25 mm worden gesnoeid.
Ergonomische schakelaar positie voor aangenaam heggen snoeien in elke werkpositie.
Laserstraalgesneden precisiemessen met diamantslijping om moeiteloos te kunnen snoeien.
Met extra mes-Protector voor veilig snoeien langs muren en over de grond.

Previous «
Next »