3 manieren om de betonlook toe te passen in het interieur

  • Klusjes
  • juli 7, 2020
  • Comments Off

Houd jij ook zo van de industriële stijl? Deze woonstijl is al een tijdje erg populair en we snappen wel waarom. Strak, modern en toch warm en gezellig. Beton kan natuurlijk niet ontbreken in een industrieel interieur. Het is een robuust materiaal dat op verschillende manieren kan worden toegepast. Wil je een echte eyecatcher creëren? Kies dan voor een stoere wand met betonlook. Houd je het liever subtiel? Pas de betonlook dan toe in meubels of accessoires. 

Een stoere vloer

Als je een industrieel interieur wilt creëren is het belangrijk dat je bij de vloer begint. De vloer vormt namelijk de basis van het interieur. De industriële woonstijl staat bekend om de strakke, moderne maar ook warme uitstraling. Kies een vloer die hier goed bij aansluit. Je kunt voor een betonlook vloer kiezen, maar ook met andere vloeren kun je een goede basis voor een industrieel interieur creëren. 

  • Betonlook vloer

Wat past er nu beter bij de industriële stijl dan een betonlook vloer. Deze vloer heeft het uiterlijk van een echte betonnen vloer, maar je geniet van de vele voordelen van een gietvloer. De vloer is naadloos, vergt weinig onderhoud en kan perfect worden gecombineerd met vloerverwarming. Daarnaast is de betonlook vloer te verkrijgen in verschillende tinten op betonlookvloer.nl.

  • Gietvloer

Een gietvloer past ook perfect in een industrieel interieur. Een gietvloer heeft een strak design en geeft de woning een moderne look. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende kleuren en tinten. 

  • Laminaat of PVC

Wil je graag laminaat of PVC leggen in je woning? Kies dan het liefst voor een een donkere kleur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan donkerbruin of grijs. Deze kleuren komen namelijk veel terug in een industrieel interieur. 

Ben je geïnteresseerd in een betonlook gietvloer? Neem gerust een kijkje op de website van Gietvloer Rotterdam. Hier vind je alle informatie over de verschillende soorten gietvloeren. 

Een eyecatcher wand

Ziet jouw huidige vloer er nog goed uit? Of wil je de betonlook graag iets subtieler toepassen in het interieur? Geen zorgen, je kunt de betonlook ook heel goed toepassen op de muren. Dit kun je doen met verf of behang. Tegenwoordig hoef je niet meer aan de slag te gaan met betonstuc, maar zijn er verschillende soorten betonverf in de bouwmarkt te vinden. Daarnaast is er ook behang verkrijgbaar met betonnen afdruk. Je hebt de keuze uit veel verschillende soorten, kies degene die het beste bij jouw interieur past. Met een betonnen muur maak je een statement en zorg je voor een echte eyecatcher. 

Meubels en accessoires

Heb je een minder groot budget? Of wil je de industriële stijl eerst graag uitproberen in je woning? Ook met meubels en accessoires kun je de betonlook toepassen in het interieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een stoere betonnen lamp als echte eyecatcher of een grote opvallende wandplank waar je leuke spulletjes op kunt zetten. Je hebt diverse mogelijkheden en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Als je het graag bij accessoires wilt houden, kun je kiezen voor betonnen kaarsenhouders of een grote vaas met de betonlook. Het leuke aan het plaatsen van betonlook accessoires is dat je deze na een tijdje gewoon weer weg kunt halen als je erop uitgekeken raakt. 

Previous «
Next »