Meubels maken je huis een stuk mooier

  • Klusjes
  • oktober 2, 2020
  • Comments Off

Nieuwe meubels kopen voor je huis is een grote investering. Het is daarom ook zeker geen wekelijkse bezigheid. Wanneer je nieuwe meubels koopt, hoop je hier natuurlijk voor een langere periode plezier van te hebben. Daarom is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt en bepaalde zaken goed in overweging neemt. Denk bijvoorbeeld aan de grootte, kleur, comfort en kwaliteit. Je wilt toch graag meubels die er jarenlang uitzien als nieuw?

Hoogwaardige kwaliteit

Het woonmerk UrbanSofa heeft verschillende stijlen in het assortiment. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de stijlen modern, landelijk en industrieel. Het maakt niet uit welke stijl je kiest, elk meubelstuk uit iedere woonstijl is met veel zorg gemaakt. Hierdoor heb je altijd een meubelstuk van goede kwaliteit. Daarnaast is er nog een voordeel, doordat ze het zelf maken, staat UrbanSofa achter de kwaliteit van de meubels. Dit maakt dat er altijd drie jaar fabrieksgarantie op de meubels zit

Je nieuwe fauteuil

Wil jij een fauteuil die aan al je wensen voldoet? Dat kan bij UrbanSofa! Je kan kiezen uit veel verschillende opties om jouw droom fauteuil samen te stellen, denk aan verschillende stoffen en het model van de fauteuil. Je kan namelijk kiezen uit 130 verschillende stoffen en 18 diverse lederkleuren. Is dit teveel keuze en kom je er niet uit? Kijk dan even op de website van UrbanSofa voor verschillende opties en inspiratie. Als je er dan nog niet uitkomt kan je altijd naar een verkooppunt, waar deze te vinden zijn kan je vinden op de site!

De beste kwaliteit stoffen

De stoffen van UrbanSofa worden met zorg samengesteld. Voordat een stof gebruikt wordt voor een meubelstuk, wordt de stof eerst zorgvuldig getest. Als de stof aan de eisen voldoet, wordt die opgenomen in het stalenboek. Dit doen we zodat onze stoffen altijd van de beste kwaliteit zijn!

UrbanSofa

Wil je graag een nieuw meubelstuk aanschaffen? Kijk dan op de site van UrbanSofa! Op de site staan veel verschillende meubelstukken, dit maakt dat je een ruime keuze hebt. Hierdoor moet er wel iets tussen zitten wat in jouw huis past! Doordat de meubels worden gekocht vanuit de fabriek, voorkom je daarnaast ook nog eens extra kosten. Neem daarom snel een kijkje op de website!

Previous «
Next »