Zelf een walk-in closet maken

  • Klusjes
  • maart 15, 2019
  • Comments Off
walkin closet

Veel kleding, je kunt er twee kanten mee op. Of je ergert je aan de volle kledingkasten waar je niks meer ik kwijt kunt, of je gaat voor de inloopkast. Nu kunnen we het cliché erin gooien dat een inloopkast dé droom is voor elke vrouw, maar mannen, wees eens eerlijk: hoeveel kleding heb je zelf?

Ruimte is de helft

Voor een inloopkast heb je maar een paar vierkante meters nodig. Misschien heb je een grote slaapkamer, of je hebt elders een paar meters over. In geval van grote slaapkamer, dan zet je er een tussenwandje in en de kast is al half klaar. Natuurlijk is de volgende stap de vloer. Omdat je in de walk-in closet lekker op je blote voeten naar binnen loopt, haal je bij Kwantum een goedkoop tapijtje voor de vloer. Lekker warm aan je voeten en van prima kwaliteit!

Spiegeltje, spiegeltje

Nu kun je bij Kwantum terecht voor meer handigheidjes. Wat dacht je van behang of verf en een mooie spiegel? Die spiegel is misschien wel het belangrijkste van de hele inloopkast. Zo zie je direct of je kraag recht zit, als je je hebt aangekleed. Bovendien keur je je algehele aanblik, nadat je bent aangekleed. Hoe groter de spiegel, hoe beter je jezelf kunt bewonderen.

In het licht

De meeste inloopkasten hebben geen raam. Toch heb je goed licht nodig, om jezelf te zien, of om de kast netjes te houden. Ook verlichting kun je bij Kwantum goed scoren. Een goede spot op je spiegel en andere spot richt je op de planken. Nu we het toch over die planken hebben: die moet je natuurlijk ook aanschaffen. Vergeet de roedes niet, voor de vele hangertjes die nu nog in je garderobekast hangen. Alles klaar? Dan kan de kast ingericht worden. En kun je je voortaan als een vorst aankleden.

Previous «
Next »