Voordelig tuinhout bij HOUTvakman.nl!

  • Klusjes
  • juli 3, 2018
  • Comments Off

Tuinhout bestelt u online voor de beste prijs bij HOUTvakman.nl! Naast een gericht online assortiment met eiken, douglas en vuren producten is de kans groot dat u bij ons slaagt. Wij staan garant voor topkwaliteit producten tegen scherpe prijzen, een snelle levering en de mogelijkheid tot maatwerk. Met een eigen zagerij en team vakmannen voeren wij diverse bewerkingen in eigen beheer uit, zodat wij zowel hoogwaardige kwaliteit als een snelle levering kunnen realiseren, ook in het geval van maatwerk!

Populaire tuinhout producten.

U vindt bij HOUTvakman.nl een mooi assortiment tuinhout met ‘voor ieder wat wils’. Zo leveren wij onbehandelde & fijnbezaagde planken van eiken en douglas, die wij in eigen houtzagerij op maat zagen. Fijnbezaagd eikenhout & douglas hout is de laatste jaren erg populair als tuinhout. Naast een milieuvriendelijk alternatief voor geïmpregneerd vurenhout, realiseert onbehandeld tuinhout een mooie, natuurlijke & robuuste uitstraling. Eikenhout is hierbij de ‘luxe’ variant, waarbij douglas steeds populairder wordt als voordelig alternatief hiervan. De douglas / lariks planken bij HOUTvakman.nl, evenals de balken, zijn verkrijgbaar in fijnbezaagd (ruw) en geschaafd hout. Maar er is ook een gerichte collectie producten met ‘fijnbezaagde zichtzijde’ verkrijgbaar. Hierbij zijn alle zijden geschaafd, behalve de zichtzijde (lees: voorzijde). Hierbij wordt het gemak van een geschaafd product, glad & maatvast, gecombineerd met de mooie uitstraling van fijnbezaagd hout, voor een rustieke en sfeervolle uitstraling!  

TIP: De meeste van onze fijnbezaagde eiken en douglas balken kunnen wij ook perfect op maat haaks gezaagd aanleveren. Dit bieden wij aan voor een vast, scherp tarief. Deze extra bewerking kunt u direct online ‘meebestellen’, wel zo gemakkelijk!

En natuurlijk kan een uitgebreide collectie planken niet ontbreken. Naast de standaard planken, vindt u bij ons ook diverse bewerkte planken, oftewel rabatdelen en vellingdelen van eiken, douglas en eikenhout. Bekijk hier alle hout planken van HOUTvakman. Welk type tuinhout u ook zoekt, bij HOUTvakman.nl slaagt u altijd! En uiteraard is het mogelijk dat u op zoek bent naar een product dat niet in onze online collectie opgenomen is. In dit geval kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat u snel een gericht antwoord + prijsvoorstel ontvangt.

Previous «
Next »