• Homepage
  • >
  • Blog
  • >
  • Tijdens de renovatie aan het dak laat je voor een aantal weken tijdelijke dakrandbeveiliging installeren

Tijdens de renovatie aan het dak laat je voor een aantal weken tijdelijke dakrandbeveiliging installeren

  • Klusjes
  • september 30, 2020
  • Comments Off
dakrandbeveiliging

Tijdens de zomermaanden gaat je bedrijf dit jaar een aantal weken dicht om de nodige renovaties door te voeren. Samen met je partner heb je besloten om een aantal wijzigingen door te voeren door middel van een simpele verbouwing, waarmee je jullie kantoorruimte van een nieuwe look kunt voorzien en het licht kunt laten baden. 

Tijdens de hete zomer van vorig jaar was het niet te houden onder het platte dak van jullie kantoor. Daarom waren jullie op het idee gekomen om iets te doen om de ruimte van meer frisse lucht te voorzien en ook jullie personeel iets meer te kunnen laten rouleren. Zodoende dat jullie na het nodige bestuderen van de bouwtekeningen met een bevriende architect, hebben besloten om het dak te openen en hier een glazen pui te laten installeren, die afhankelijk van het weer, geopend of gesloten kan worden. 

Een gedeelte van het dak wordt versterkt en een ander gedeelte opengebroken

Bovendien hebben jullie in de plannen een ontwerp meegenomen, om een ander gedeelte van het dak juist te versterken om hier een sociale ontmoetingsplaats van te maken voor je werknemers, waar ze even buiten adem kunnen halen of in de verte kunnen kijken om zo nieuwe creatieve ideeën op te doen. Het uitzicht loont de moeite en het even om je heen kunnen kijken en de omgeving in je opnemen, doet een mens nooit kwaad. 

De volledige renovatie, om zowel de glazen pui te installeren en het dakgedeelte te versterken, zal alles bij elkaar maximaal drie weken in beslag nemen en mogelijk zelfs nog minder. Om er zeker van te zijn dat de bouwvakkers veilig kunnen werken, hebben jullie er daarom voor gekozen om tijdelijke dakrandbeveiliging te laten installeren. 

Tijdelijke dakrandbeveiliging heeft uiteenlopende voordelen

De tijdelijke dakrandbeveiliging valt binnen snelle tijd te plaatsen en ook weer te verwijderen. Er zijn vrijwel geen losse onderdelen in verwerkt en bovendien is de dakrandbeveiliging zeer licht in gewicht. Gemaakt van robuuste kwaliteitsmateriaal is de dakrandbeveiliging niet onderhoudsgevoelig, al kan het geen kwaad om deze om de zoveel tijd even na te lopen. 

Als het een degelijke oplossing biedt, hebben jullie er zelfs over nagedacht om de tijdelijke dakrandbeveiliging een tijdje te laten staan. Zeker als het straks na de zomervakantie goed weer is, zullen je werknemers regelmatig gebruik maken van de nieuwe ruimte op het dak buiten. Door middel van de dakrandbeveiliging kun je er in ieder geval zeker van zijn dat veilig op hun plek blijven!

Previous «
Next »