• Homepage
  • >
  • Blog
  • >
  • Maak je bedrijf herkenbaar door een helder en goed imago

Maak je bedrijf herkenbaar door een helder en goed imago

  • Klusjes
  • december 15, 2020
  • Comments Off
kleding timmerman

Gedurende de afgelopen jaren ben je je bewust geworden hoe belangrijk het is om een degelijke communicatie te kunnen bewerkstelligen met mogelijke klanten. Als aannemer heb je op veel verschillende locaties personeel aan het werk, die voor specifieke opdrachten in de bouw en constructie in dienst worden genomen. Het komt bijna dagelijks voor dat er op de werkplaats nieuwe contacten worden opgedaan en mogelijke klanten worden geworven. Een herkenbaar bedrijf met een helder en goed doordacht imago, maakt dat jouw werknemers overal herkenbaar zijn en probleemloos contact informatie kunnen doorgeven wanneer daar om gevraagd wordt. 

Reclame maken voor je bedrijf is daarom een van de speerpunten van je marketingstrategie. Het gros van je klantenbestand wordt jaarlijks uitgebreid vanwege de uiteenlopende contacten die worden opgedaan op de werkvloer. Zo heb je voor iedere werknemer een comfortabele softshell jas geregeld. Een softshell jas bedrukken met het logo van je bedrijf is bijzonder makkelijk en op deze manier zijn jouw werknemers probleemloos te herkennen. Nu wil je pennen bestellen die voorzien zijn van het logo en de contactgegevens van jouw onderneming. Naast het feit dat pennen dagelijks gebruikt worden door jou en je werknemers, is een pen daarnaast bijzonder makkelijk weg te geven aan wie dan ook. Een comfortabele en fijn schrijvende pen wordt dagelijks gebruikt en voorzien van jouw logo is het daarmee een makkelijke manier om reclame te maken en de naamsbekendheid van jouw aannemersbedrijf te vergroten. 

Bedrijfskleding voorzien van jouw logo maken je werknemers herkenbaar

Jouw werknemers kunnen overal gemakkelijk en comfortabel aan het werk met hun comfortabele softshell jas. De technische jassen zijn ideaal voor alle weersomstandigheden en garanderen je personeel dat ze zowel binnen als buiten goed te dragen zijn. Het ziet er verzorgd en herkenbaar uit, als je werknemers van een afstand gemakkelijk te vinden zijn, mede dankzij de speciale bedrijfskleding die ze dragen. 

Omdat je zoveel positief commentaar op de jassen hebt gekregen, heb je daarom ook besloten om speciale softshell jassen te bestellen als relatiegeschenk voor je vaste relaties. Je kiest hierbij natuurlijk wel voor een andere kleur dan de bedrijfskleding van je werknemers, maar het comfort, de bruikbaarheid en de bedrukking van de jassen is hetzelfde als bij die van je personeel. Op deze manier kun je er ook voor zorgen dat er reclame wordt gemaakt voor jouw onderneming door mensen uit de business, wat altijd een goede manier is om je naam aan nog meer mensen bekendheid te geven. 

Ook relatiegeschenken zijn een manier om je naamsbekendheid te vergroten

Voor je vaste relaties heb je daarnaast ook speciale pennen besteld. In tegenstelling tot de gewone balpen die je werknemers dagelijks mee op stap nemen, heb je als relatiegeschenk voor een meer luxere vulpen gekozen, die speciaal gegraveerd is en voorzien van het logo van je bedrijf. Op deze manier verzeker je je ervan dat je relaties een kwaliteitspen tot hun beschikking hebben die op heel veel plaatsen gebruikt zal worden. 

Op zoveel mogelijk manieren probeer je je naamsbekendheid te vergroten en uiteenlopende marketing instrumenten behoren tot je arsenaal om dat te verwezenlijken. Het mag daarom dan ook geen verrassing zijn dat het hele wagenpark dat je beheert en waarmee je werknemers zich dagelijks verplaatsen, voorzien is van het logo van je bedrijf. Online adverteer je ook behoorlijk op specifieke websites en naast een duidelijke website en actieve social media accounts, ben je op zoveel mogelijk manieren op het internet aanwezig. 

Tevreden klanten komen bij je terug

Het heeft zeker wel geholpen om een degelijk en goed imago van je bedrijf op te zetten. Steeds meer klanten weten je te vinden en de herkenbaarheid van je bedrijf speelt daarin een grote rol. Tevreden klanten weten je gemakkelijk aan te bevelen aan hun contacten en de naam van je bedrijf wordt op steeds meer plaatsen genoemd en aanbevolen vanwege de uitstekende services die jullie leveren. 

Ieder jaar ga je daarom actief op zoek naar nieuwe en verschillende manieren in de marketingwereld om je bedrijf aan de man te brengen en nieuwe klantenkringen aan te boren. Het neerzetten van een succesvol bedrijf hangt onherroepelijk samen met het imago dat je creëert en wat je keer op keer waar wilt maken, zodat klanten weten dat ze bij jou terecht kunnen voor vakwerk dat door professionele vakmensen wordt uitgevoerd.

Previous «
Next »