• Homepage
  • >
  • Blog
  • >
  • De onmisbare accessoires voor in jouw klus-bus!

De onmisbare accessoires voor in jouw klus-bus!

  • Klusjes
  • augustus 9, 2023
  • Comments Off
klusbus

Bestelwagens zijn altijd commercieel gebruikt en beschikken tegenwoordig over geweldige technologie en veiligheid, maar er zijn verschillende accessoires waarvan wij vinden dat alle bedrijfswagens ze zouden moeten hebben. Met deze bedrijfswagen accessoires gaat de bestelwagen namelijk langer mee en de inhoud ervan zal veiliger zijn. 

Extra deursloten

Bestelwagen diefstal is de afgelopen jaren enorm toegenomen en terwijl de technologie van bestelwagens toeneemt, breken dieven nog steeds in bestelwagens in en stelen ze gereedschap, apparatuur en materialen, dus ervoor zorgen dat de bestelwagen veilig afgesloten kan worden, moet de topprioriteit zijn. Een gemakkelijke en effectieve manier om te voorkomen dat dieven in de bestelwagen komen, zijn deursloten aan de buitenkant van de bestelwagen te monteren. Dit is een perfecte veiligheidsmaatregel en ze werken visueel afschrikkend. Ze zijn een universeel product dat speciaal is ontworpen voor schuifdeuren en achterdeuren. 

Tussenwand

Elke eigenaar van een bestelwagen die ’s nachts gereedschap of apparatuur in zijnof haar bestelwagen bewaart, moet een tussenwand laten monteren als dat nog niet is gebeurd. Dergelijke schotten zijn een geweldig afschrikmiddel tegen diefstal, omdat ze voorkomen dat dieven zien wat er in de bestelwagen ligt. 

Gesloten opberging in de bus

Ervoor zorgen dat de bestelwagen veilig is, is van vitaal belang, maar een extra maatregel nemen om het gereedschap en de materialen extra op slot te kunnen doen is ideaal voor elke eigenaar van een bestelwagen. Er zijn gereedschapskoffers van verschillende afmetingen beschikbaar die afsluitbaar zijn en in de bestelwagen kunnen worden vastgezet. Een ander perfect accessoire om de materialen te beschermen die niet in de laadruimte kunnen worden opgeborgen, zijn buizen. Zo zijn er afsluitbare, universele buizen beschikbaar in lengtes van 2 meter of 3 meter en ze passen op de meeste dakdragers. Ze zijn gemaakt van aluminium voor sterkte en maximale bescherming tegen de elementen. Op bijna elke blog die je hierover leest, kom je deze tip tegen!

Neem de ruiten onder de loep

Als je van buitenaf in de laadruimte van een bestelwagen kunt kijken omdat de ruiten niet getint zijn, dan zijn raamroosters en blinds de oplossing. Ze zijn een bewezen visueel afschrikmiddel voor dieven, omdat ze de inhoud van de bestelwagen niet kunnen zien. Dergelijke raamroosters en blinds zijn meestal op maat gemaakt voor het voertuig en gemaakt van hoogwaardig verzinkt staal, dat uitstekende anti corrosie-eigenschappen biedt.

Stoelhoezen

Iedereen die zijn of haar bestelwagen voor werk gebruikt, weet hoe vuil het interieur van een bestelwagen kan worden, passende stoelhoezen zorgen ervoor dat je de levensduur van de stoelen in de bestelwagen verlengt. Dergelijke stoelhoezen zijn  waterdicht, machinewasbaar en gemaakt van polyester. Ze zijn afgestemd op voertuigspecificaties, zodat ze alle functies van de stoel mogelijk maken!

Previous «
Next »