Aspock achterlichten aanschaffen

  • Klusjes
  • augustus 9, 2023
  • Comments Off
achterlichten aanhanger

In de aanhangerwereld kom je vaak andere merken tegen, echter kom je wel bijna altijd Aspock tegen. Aspock achterlichten worden bijna standaard gebruikt op bekende aanhanger merken. De verlichting van Aspock is gegroeid tot een vertrouwd merk bij fabrieken en klanten. De innovatie en functionaliteit van de Aspock achterlichten zorgt ervoor dat deze continue meegaan met de huidige trends. Neem bijvoorbeeld Ledverlichting of waterdichte aansluitingen, hierin maakt Aspock ook kwalitatief goede duurzame producten.

Complete Aspock verlichtingsets

De gemakkelijkste vervanging voor de Aspock achterlichten, is meteen een nieuwe set aanschaffen. Dit is eventueel wat duurder, maar dan heb je wel alles meteen nieuw. De verlichtingsets zijn 7- of 13-polig, je kan zelf controleren welke aansluiting de stekkerdoos van de auto heeft. Mocht er een verschil zijn met de stekkerdoos van de auto en de stekker van de kabel, kan er altijd een verloopstekker tussen. Helaas kan je dan geen 13-polige functies gebruiken, omdat een van de twee deze dan niet kan ondersteunen. 

Losse Aspock achterlichten

Natuurlijk hoef je niet altijd een complete set te kopen, bijvoorbeeld als alleen de linker lamp stuk is. Aspock heeft een groot assortiment aan achterlichten, verschillende types en oudere en nieuwere modellen. De oudere modellen kunnen worden gebruikt als je de exact zelfde lampen wilt, maar als je vernieuwing wilt, kan je ook de nieuwere modellen uitproberen. Het is zelfs zo dat de Multipoint serie van Aspock allemaal dezelfde aansluitmaten hebben, daardoor hoef je niks extra’s te boren. Ook kan je switchen van gloeilampen naar ledverlichting. Helaas is het wel mogelijk dat er storing ontstaat bij ledverlichting, dit is te voorkomen met een controlbox of weerstanden. 

Het is natuurlijk mogelijk dat je bij het achteruitrijden tegen een paaltje aan hebt gezeten met je aanhanger, dan kan er een glaasje kapotgaan. Gelukkig zijn er voor veel Aspock achterlichten ook losse glaasjes beschikbaar. Hierdoor hoef je niet meer het complete Aspock achterlicht te vervangen, maar kan je kiezen voor het vervangen van alleen het glaasje. Let wel goed op dat je de juiste kant van het glaasje koopt, dus links of rechts. Soms is het ook zo dat er een achteruitrijlicht verwerkt is in de lamp, die is dan ook op het glaasje te zien. 

Aspock kabels 

Voor het aansluiten van de Aspock achterlichten heb je ook Aspock kabels nodig. Dit komt omdat de aansluitingen dan het beste werken, het kan met andere kabels problemen opleveren. Daarom heeft Aspock ook genoeg hoofdkabels die in verschillende afmetingen en met aftakkingen beschikbaar zijn. Zo kan jij altijd de juiste lengte kabel krijgen. Als je te veel kabel hebt, kan je deze vaak aan de dissel vastzetten met tierips. Ook kan je vele markeringsverlichtingen op de aftakkingen monteren met handige DC-connectoren van Aspock. 

Meer Aspock achterlichten

Ben jij er nou nog niet uit welke Aspock achterlichten er zijn? Of welke Aspock achterlichten er met kabel meteen beschikbaar zijn? Neem dan een kijkje bij Aanhangwagendirect.nl. Zij hebben een groot assortiment met Aspock achterlichten. Voor eventuele vragen kan je terecht bij de klantenservice van Aanhangwagendirect.

Previous «
Next »