De beste raamdecoratie voor de slaapkamer

  • Klusjes
  • september 20, 2017
  • Comments Off

Ben je op zoek naar raamdecoratie voor de slaapkamer? Bedenk dan eerst welke stijl je wilt doorvoeren en stem daar de kleuren op af. Houd je bijvoorbeeld van modern en strak of juist van landelijk of klassiek?

Houd hiernaast ook rekening met enkele praktische zaken. Het is bijvoorbeeld fijn de slaapkamer snel te kunnen verduisteren. Zo kun je genieten van enkele extra uurtjes slaap zonder dat je gewekt wordt door het vroege ochtendlicht. Hieronder vind je de beste raamdecoratie voor de slaapkamer!

Rolgordijnen
Rolgordijnen zijn eenvoudig in gebruik en beschikbaar in veel mooie kleuren. Bovendien heb je ook de keuze uit verduisterende rolgordijnen en duo rolgordijnen. Zo is er altijd een rolgordijn dat in je slaapkamer past.

rolgordijnen

Gordijnen
Gordijnen zorgen voor sfeer. Combineer gordijnen met inbetweens zodat je kunt spelen met licht! Kies een verduisterende stof en geniet van een welverdiende nachtrust.

gordijnen

Bron: burst.shopify.com

Shutters en jaloezieën
Met shutters en jaloezieën haal je stijlvolle raambekleding in huis. Je hebt volledige controle over de lichtinval en kunt naar wens de ruimte in een handomdraai verduisteren.

shutters

Plisségordijnen
Plisségordijnen nemen weinig ruimte in en zijn daarmee een elegante oplossing. Ze zijn verkrijgbaar in een verduisterende stof, maar je kunt ze ook uitstekend combineren met mooie gordijnen.

Previous «
Next »