Benut de ruimte onder je bed met opberglades

  • Klusjes
  • februari 22, 2018
  • Comments Off

Benut de ruimte onder je bed

We kennen het allemaal wel, ruimte te kort in huis. De meeste mensen ervaren dit probleem als erg vervelend en irritant. Dit is erg begrijpelijk natuurlijk. Een goede plaats om wat extra
ruimte te creëren in huis is de slaapkamer en dan met name onder het bed. Dit is een loze ruimte waar je toch zeker wel een hoop kleding, schoenen en accessoires kwijt kunt. Hoe creëer je nou deze extra opberg ruimte? Dat is vrij simpel, namelijk door opberglades onder je bed. Je kunt zelf opberglades maken, je kunt ook opberglades voor onder je bed kopen en je kunt ze natuurlijk ook laten maken.

Zelf opberglades maken

Ben je een beetje handig of ken je iemand die erg handig is met klussen? Maak dan de opberglades onder je bed lekker zelf. Als je de opberglades zelf maakt, kun je zelf kiezen en bepalen hoe je de opberglades precies hebben wilt. Als je slim bent probeer je zoveel mogelijk ruimte onder je bed te benutten. Je kunt zelf kiezen wat voor indeling je wilt. Dit is super handig, want zo kun je bijvoorbeeld allemaal verschillende hokjes maken. Op deze manier kun je mooi alle zomerkleding, winterkleding, schoenen, slippers, badkleding, sjaals en andere accessoires apart en georganiseerd houden.

Het leuke aan het zelf maken van deze lades is dat je zelf kunt bepalen hoe ze eruit komen te zien. Zo kun je verschillende houtsoorten kiezen en verschillende kleuren. Het mooiste is natuurlijk om de lades zo onopvallend mogelijk te maken en ze aan te passen aan de kleur en uitstraling van het bed. Als je meer van een opvallend design houdt, kun je je natuurlijk ook helemaal uitleven door er juist een leuk en opvallend design van te maken. Je kunt je gewoon lekker uitleven!

Opberglades voor onder je bed kopen

Heb je geen zin in gedoe en ben je gewoon opzoek naar een snelle en makkelijke oplossing voor jouw ruimte te kort? Dan zal ik je aanraden om gewoon een paar opberglades te kopen bij bijvoorbeeld een Ikea.

Ze hebben hier vele verschillende soorten in. Zo hebben ze van die plastic bakken in alle soorten, kleuren en maten. Deze zijn redelijk goedkoop en ook erg handig. Ga je liever voor een houten variant? Dan zijn deze ook overal te verkrijgen en soms kun je zelfs de maten en de indeling kiezen. Even aanschaffen en vullen maar!

Previous «
Next »